Profesyonel Meslektaş Ağı
Forum --> Kitap, Edebiyat --> Herşeyimee
Herşeyimee
30.07.2010 08:07:26

Nurcan Şahin
Tiyatro Oyuncuları

Uygunsuz Mesaj Bildir

Ama ne çok anı sığdırmışım kalp atışlarıma nede çok… Hangi ara bu kadar

sevdim de seni, hangi ara gittin de yalnızlığa sapladın beni… Senden geriye kalan dalgın gözlerim, ağrıyan kalbim ve gittiğin yerde bensizliğe çabuk alışabilme ihtimalin.

En çokta sevdiğim sırlarımı paylaşmaktan mahrum bıraktın beni, beni benden ettin şimdi özledim seni…suç mu söylemek sevgiyi seviyorum ya seni hem de akıllı başlı yosma hatun gibi…

Nasılsa görmeyeceğim seni bir daha

bazı şeyleri itiraf etmek zor ne de olsa…

hiç sitemim, kırgınlığım yok sana bıraktığın yerdeyim hala

nedenler sebepler acabalar yok kafamda

sadece sevgimin acizliği sadece aşk ve sadece kokun var tenimde…

Dokunamayacağım bir daha tenine, istediğimde… duyamayacağım sesini… öyle severdim ki “aşşkıımm” demeni, demeyecek bundan sonra başka biri… zira sende güzeldi her nebzesi.

Şimdi hasret kokuyorsun uzaklarda,

kokunun belki başkası tadında

belki kalbim bu yüzden üzgün,

belki her şeyin farkında….

ennihayet sonunda sadece anılarım var artık yanımda. Buram buram düşünceler neydik ne olduklu gelgitler… Yaşamak sadece nefes almaktan ibaret, öyle sade öyle soluk öylesine işte…. Şimdi sensiz çok mutsuzum, belki sade belki de bilmiyorum..

Sensiz,

yalnızlığıma şahit olan gecenin karanlığıdır sırdaşım…..Seni özlemeyi en çok ben…..En çok ta ben bilirim….Hiç özlemedim başka birini böylesine çaresiz.

acıtmıyor beklemek ve hiç yakmıyor adını özlemek. Üstelik sana kavuşamama ihtimali varken, nefes almanın hiç mucizesi kalmadı ki zaten

çok acizce değersiz….. kıymetsiz.

Sana dokunamamak yüregimi böylesine acıtırken, yinede bil, bil ki; ben yüreğimi kanırtan bu acıya

inat

dokunmadan tenine saatlerce sevişebilirim seninle.. Sensizlik önümde duran uçurum gibi..sanki atlamışım, sanki darmadağınım, sanki parçalanıp yok olmuşum, hele ki seninle olmanın tadını almış seni iliklerime kadar hissetmişken… sen üzülme benim kadar. zaten sensizliğe asla alışmayacak asla seni sevmekten almayacağım beni….hiç puslanmayacak anılarımız, hiç karanlık kalmayacaksın içimde.

Sensizken her güne yorgun, mutsuz uyanıyorum, tadım

yok iste anla…

Oysa ki sen vardın bir zamanlar yanımda, her şeyi unutur, zamanın senleyken durmasını ister, herkesten her şeyden önce

HERŞEYIM derdim, hala öyleyim…Hala öylesin.

Zamanımın sensiz geçmesini istemiyorum. Dayanamıyorum sadece seninle olmak varken neden diye isyan edesim geliyor ama ne bilim işte…….

Seni Seviyorum HERŞEYİM...

http://www.kalendermesrep.com/

12.08.2010 08:04:07

SELAHATTİN AYDIN
Makina Teknikerleri

Uygunsuz Mesaj Bildir
ÇOK İÇTEN BAŞARILAR DİLERİM

© 2012 Meslekgrubu.com - Meslekler - İletişim - Yardım
Meslekgrubu.com'da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin sorumluluğu içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılğından Meslekgrubu.com hiçbir şekilde sorumlu değildir. Asılsız veya silinmesi gerekli ilanları bize bildiriniz