Profesyonel Meslektaş Ağı
Forum --> Kitap, Edebiyat --> Masumum
Masumum
27.07.2010 08:59:16

Nurcan Şahin
Tiyatro Oyuncuları

Uygunsuz Mesaj Bildir

herşeyden öte masumum...

Aslında bazen uçurumlarım, karanlıklarım, çığlıklarım, korkularım günden güne büyüyor, bazen boğuluyorum, neden dertliyim, korkularımın önüne mutluluklarımın siper olmasından neden yoruldum...

şimdi olsa yada bi uyusamda rüyamda görsemm...

dolduramadığım noktalarım çok, boşluklarımaysa koyacağım noktalar yok. bir gıdım mutluluk, bir gıdım huzur, bir gıdım sağlık, bir gıdım aşk...

elimden çok istememe rağmen, bana, mutluluğa, huzura, sağlığa, AŞK a, yaşanmılmışlığa rağmen, sonunu bilmeden yitip giden sevgilerim...

Kalbimdeki sızıyı öteleyen,  hırsları, ihaneti, sevgisizliği, ilgisizliği, nankörlüğü ve yarı yolda bırakılmışlığı görüpte, gardı düşen... yarım kalan düşlerim, vedalarım, mutluluklarım..

mağlubum... Umudumun boynu bükük...yorgunum.

Mağlubum, tecrübeli başarıszlığım, kabullü vedam...
 bu bir pes ediş bu bir pas veriş, ben yenildim...
kanatlarımı açtım, açtımda, uçmayı unutmuşum, özgürlüğümü iki dudak arasına sığdırmışım, sanki kal dese mutluluk aşk kalıcam, aslında sadece gell beraber uçalım dese...

Şimdi birde boğazda olup iki kadeh içmek vardı, Mahsuni gibi gülmek vardı Kalendermeşrep halime...

işte gidiyorum çeşm-i siyahım

aramıza dağlar sıralansa da
sermayem derdimdir; servetim, ahım
karardıkça bahtım karalansa da
haydi dolaşalım yüce dağlarda
dost beni bıraktı ah ile zarda
ölmek istiyorum viran bağlarda
yağıma cennet kiralansa/sıralansa da
bağladım canımı/ömrümü zülfün teline
yar beni bıraktın elin diline
güldün mahzuninin garip haline
mervanın elinde parelense de

http://www.kalendermesrep.com

© 2012 Meslekgrubu.com - Meslekler - İletişim - Yardım
Meslekgrubu.com'da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin sorumluluğu içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılğından Meslekgrubu.com hiçbir şekilde sorumlu değildir. Asılsız veya silinmesi gerekli ilanları bize bildiriniz