Profesyonel Meslektaş Ağı
Forum --> Mizah --> Kadınları Anlamak
Kadınları Anlamak
06.02.2010 11:31:19

Serkan cingöz
Bilgisayar Mühendisleri

Uygunsuz Mesaj Bildir

Adamın biri  kumsalda yürürken eski bir lamba bulmuş. Tabi başlamış lambayı ovalamaya  derken cin çıkıvermiş içinden lambanın ve adama 3 dileği unut sadece 1 dilek hakkın var demiş.  
Adam başlamış düşünmeye ve  karar vermiş
'Her zaman Hawaiiye gitmek istedim ama uçaktan ve denizden korktuğum için gidemedim. Benim için Hawaiiye bir köprü yap böylece arabayla oraya gidebileyim' demis.
Cin gülmüş ve
- 'Bu imkansız demiş. Bu işin maliyeti çok yüksek olur. Köprünün ayakları nasıl Pasifikin dibine ulaşabilir. Ne kadar beton gerektiğini ne kadar çelik gerektiğini düşün.  Hayır bunu yapamam, başka bir dilek düşün' demiş.
Adam tamam demiş ve gerçekten guzel bir dilek düşünmeye baslamis. En sonunda,
- 'Dört kez  evlendim ve boşandım. Bütün eşlerim her zaman duyarsız olduğumu ve onlarla hiç  ilgilenmediğimi, onları hiç anlamadığımı söylediler. Bu yüzden kadınları anlayabilmeyi diliyorum.  Nasıl hissettiklerini ve neden ağladıklarını. Bir şey söylemedikleri zaman gerçekten ne istediklerini. Onları nasıl gerçekten mutlu edebilecegimi bilmek istiyorum.'
Cin cevap vermiş:
- 'Köprü iki şeritli mi olsun yoksa dört şeritli mi !!!!'

13.02.2010 22:00:04

abdulaziz özyılmaz
Akademisyenler

Uygunsuz Mesaj Bildir
Acaba kadınlarda erkekler için aynı şeyleri mi düşünüyor.
14.02.2010 15:23:58

Serkan cingöz
Bilgisayar Mühendisleri

Uygunsuz Mesaj Bildir
Bayan arkaşlara sormak lazım.. onlarda bizim için aynı şeyleri düşünüyorlardır herhalde..
23.02.2010 09:18:58

TUBA URULU
Bankacılar

Uygunsuz Mesaj Bildir
erkekleri anlamak daha zordur bence ...
05.04.2010 17:14:07

Sinan Nejat Çalışkan
Sağlık Memurları

Uygunsuz Mesaj Bildir
Çok güzel bir fıkra biz erkekler kendi tarafımızdan bakıyoruz yanılıyor olabiliriz ama tarih içerisinde yazılan bir çok kitapta aynı şeyler yazılı kadını anlamak zordur.
TARİH YALAN SÖYLEMEZ
12

© 2012 Meslekgrubu.com - Meslekler - İletişim - Yardım
Meslekgrubu.com'da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin sorumluluğu içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılğından Meslekgrubu.com hiçbir şekilde sorumlu değildir. Asılsız veya silinmesi gerekli ilanları bize bildiriniz