Profesyonel Meslektaş Ağı
Forum --> Mesleki Anılar --> Mesleki anılarımızı paylaşıyoruz...
Mesleki anılarımızı paylaşıyoruz...
23.12.2009 15:44:11

Ayhan Ocak
İnşaat Mühendisleri

Uygunsuz Mesaj Bildir

Mesleki anılarınızı, başınızdan geçen ilginç, komik olayları bu konuda ayrı başlıklar halinde paylaşmaya ne dersiniz?

04.02.2010 17:10:42

Tuğba YAZICI
Modelistler

Uygunsuz Mesaj Bildir
İlk işime 2 yıl tecrübem var diye girdim.Sonrası hatalar peşpeşe tabi detayları anlatsam gülmekten ölürsünüz.Hepsi tam bir fiyaskoydu. Allahtan patronum sabırlı ve iyi biriydi 2 yıl çalıştım sonra kendi isteğimle ayrıldım ama bagları koparmadık bir zaman sonra tekrar aynı şirkette çalışmaya başladım ve uzun süredirde orda çalışıyorum
03.05.2010 12:54:38

okan KENANOĞLU
Satış ve Pazarlamacılar

Uygunsuz Mesaj Bildir
ben işim gereği ülkemizin büyük bir bölümünü geziyorum
bir cumartesi günü müşeterimle sözleştim ve bana yarın sabah erkenden kalkalım ve balık avına gidelim dedi okeyleştik ve bana çıkarken sabah uyanamazsan bana söle de bende kalkmayayım dedi ben gülmekten ne diyeceğimi karıştırdım ama çok harıka bir balık avıydı evet yalnızdım .....
09.12.2010 19:51:15

ÜÇ BOYUT İNŞAAT YAPI UYGU ARSLAN
Dekorasyoncular

Uygunsuz Mesaj Bildir
DEGERLİ MESLEK TAŞLARIMA..
Degerli meslek taşlarım hernereye gitsek iş görüşmesi için daha.3.ayönce yaptırdık eskisinden daha kötü oldu artık kimseye
inancımız kalmadı sözleri artık rahatsız etmeye başladı..

Burdan şunu demek istiyorum hangi meslek gurubundan olursa
olsun yaptıgı işi adam gibi yapsın aldıgı parayı helalinden alsın
ben şu işide biliyorum bu işide biliyorum deyipte her işe dalmasın
bildigi işi yapsın rezil olacagına vezir olsun..

Bakıyoruz tesisatcı tesisat işini bırakmış daire boyasına girmiş şimdi size soruyorum bir tesisaatcı boya işinden ne anlar veya bir boyacı tesisat yapmaya kalkışınca bundan nekadar verim beklene bilinir..

Burada iş verecek olanlarada büyük görevler düşmektedir adam boyacı
kalkıpta boyacıya tesisaat işinizi verirseniz bundan ne beklemek gerekir
nekadar güvenilir iş beklenir şimdi burda işi yapanmı suçlu yoksa işi verenmi suçlu.. taktiri size bırakıyorum
herkese iyi çalışmalar diliyorum

© 2012 Meslekgrubu.com - Meslekler - İletişim - Yardım
Meslekgrubu.com'da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin sorumluluğu içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılğından Meslekgrubu.com hiçbir şekilde sorumlu değildir. Asılsız veya silinmesi gerekli ilanları bize bildiriniz