Profesyonel Meslektaş Ağı
Forum --> Sorunlar Ve Öneriler --> DERİ UCSUZ ÖRME TEKNİĞİ HAKK.
DERİ UCSUZ ÖRME TEKNİĞİ HAKK.
20.11.2008 08:07:22

Murat Günü
Moda Tasarımcıları

Uygunsuz Mesaj Bildir
Yapmış olduğum DERİ UCSUZ ÖRME TEKNİĞİ bu güne kadar deri ile yapılmış en ilgi çekici ve bir o kadar sıradışı bir tekniktir .Bu örme tekniğini kendim geliştirdim fakat bu sannatkarlıktan öte para kazanmak içinde bir de gelişen çağın pazarlama tekniklerrini iyi benimseyip bu doğrultuda benim ile beraber yol kat edecek sabırlı be pazarlama tekniklerini iyi bilen arkadaş ile çalışmak istiyorum .ürün geliştirme ie ilgili bir çok yol almış durumdayım şu andaki zamandan önümüzdeki son on yıl için üretim planlaması hazır bir durumda beklemekteyim.Buradanda anlaşılacagı gibi sadece ve sadece konuyu iyi lanse edecek tecrübeli moda tasarımında olduğu kadar pazarlama konusundada tecrübeli arkadaşlara ihtiyacım var.Bu konuma TÜRKİYE DERİ VAKIFI sağ olsunlar 17-19 Nisan 2008 TÜYAP MODA FUARINDA Bana ilgi alaka göstererek ürünlerimi göstermemede tanıtmamada bana sponsor oldular.İlgilenenlerin yapmış olduğum ürünümü Türkiye Deri Vakfı Bürosunda görmeleri imkanı vardır.Bu ürünümü görmek isteyenlerden biriside BAM TELİ PROGRAMI Yapımcısı ve sunucusu Sayın Tayfun TALİPOĞLUdur bu ürünüm hakkındaki yorumu şu oldu Yanlış zamanda yanlış ülkedesin bu tayfun beyin görüşüdür. ilgilenenlerin cevap yazmaları rica olunur .Bu son satırlara kadar yazımı okumaya sabır gösterdiğiniz için ayrıca teşekkürler. SARAÇ MURAT MURAT GÜNÜ

© 2012 Meslekgrubu.com - Meslekler - İletişim - Yardım
Meslekgrubu.com'da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin sorumluluğu içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılğından Meslekgrubu.com hiçbir şekilde sorumlu değildir. Asılsız veya silinmesi gerekli ilanları bize bildiriniz