Profesyonel Meslektaş Ağı
Forum --> Sorunlar Ve Öneriler --> Milli eğitim bakanlığında Öğretmenlik yapan Fizik Mühendisleri kurumlar arası geçiş yapabilir mi
Milli eğitim bakanlığında Öğretmenlik yapan Fizik Mühendisleri kurumlar arası geçiş yapabilir mi
21.09.2008 17:05:28

mehmet salih şeker
Fizik Mühendisleri

Uygunsuz Mesaj Bildir

Arkadaşlar şöyle internetten bir tarama yaptımda Fizik mühendisleri ile ilgili çok az konu var. lütfen kamuda veya özelde çalışan arkadaşlarımız varsa birikimlerini forumlarda paylaşsınlar.

Acaba milli eğitimde ingilizce öğretmenliği yapan ve sonra kurumlar arası geçişle fizik mühendisliği kadrosuna geçebilen arkadaşlarımız varmı  varsa nasıl geçiş yaptıklarını bize aktarabilirlerse çok makbule geçer.

Allahtan herhese sevdiği işi yapabilmeyi diliyorum.

Şimdiden teşekkürler....

25.01.2009 14:22:04

kamil kamil
Fizik Mühendisleri

Uygunsuz Mesaj Bildir
ingilizce öğretmenliği yapan fizik müh epey arkadaşım var sana yardımcı olayım böyle bir durum yok. Kamuda müh. olarak çalışan bikac arkadaşım var onlarda piyasada iş bulamaıyacaklarını anlayıp kpss de 90 civarı puan alarak atananlar.

© 2012 Meslekgrubu.com - Meslekler - İletişim - Yardım
Meslekgrubu.com'da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin sorumluluğu içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılğından Meslekgrubu.com hiçbir şekilde sorumlu değildir. Asılsız veya silinmesi gerekli ilanları bize bildiriniz