Profesyonel Meslektaş Ağı
Forum --> Soru-Cevap --> Kararsızım...
Kararsızım...
14.09.2011 14:02:41

ÖmF GUM
Öğrenciler

Uygunsuz Mesaj Bildir

İlk öncelikle herkese merhaba daha yeni üye oldum bn lise 2ye geçtim bu sene (yani 2 sene sonra ünüversite(allah nasip ederse)) ve ayrıca bn sayısal alan seçtim ve geçen yıla baktığım zaman (yani lise 1) sayısal alnda başarı sıram

1. Matematik

2. Geometri

3. Biyoloji

4. Kimya

5. Fizik

şimdi sorum şu   Matematik le ,Geometri yi  boşverin bnm kafa biyolojiye çok basıyo ama fizike hiç basmıyo ve bnde mesleğimi bu alanda seçmek istiyorum (yani biyoloji) bna ne tür meselekler önerirsiniz ve son soru olarakta yani bn meslekte hem bilişim teknolojilerini kullanma hemde biyolojik alanda çalışmak istiyorum farkındayım çok saçma şeyler yazdım ama kusura bakmayın...

(mühendislik vs. olursa sevinirim)

yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

''14.09.2011 14:07:09 tarihinde ÖmF GUM tarafından degiştirilmiştir. Değişiklik nedeni :bişe yazmayı unuttum. ''

14.09.2011 16:13:52

ÖmF GUM
Öğrenciler

Uygunsuz Mesaj Bildir
yorumm yokmu...

© 2012 Meslekgrubu.com - Meslekler - İletişim - Yardım
Meslekgrubu.com'da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin sorumluluğu içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılğından Meslekgrubu.com hiçbir şekilde sorumlu değildir. Asılsız veya silinmesi gerekli ilanları bize bildiriniz